Workshops

Alle workshops worden, tenzij anders vermeld, gegeven in het Dienstencentrum "Samenmeer" Landsmeer.
De tijden zijn van 10:00 - 16:00 uur
Er is koffie en thee aanwezig. Graag zelf je lunch meenemen
Kosten € 94,- per dag.

Aura en energie dag

Zondag 4 september 2022 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Heb je wel eens het gevoel dat je moe wordt van mensen of van een situatie. En waarom is dat bij de ene persoon meer of minder dan bij de andere? Wat heb jezelf nodig aan energie en hoe komt het dat je zo veel energie onnodig verliest. Hoe groot of hoe klein is jouw energieveld en voelt dit fijn zo of wil je het liever anders. Hoe kun je eigenlijk voorkomen dat je te veel energie verliest. Vaak neem je energie van anderen op en gaat dit ten koste van je eigen energie.

Je krijgt tijdens deze dag inzicht in hoe je met je energie omgaat zodat je zo min mogelijk energie verliest. Hierdoor heb je meer energie over om andere dingen te doen en ben je minder moe.

Wanneer je weet hoe je de aura van iemand kunt lezen kun je dit altijd gebruiken. Op je werk, tijdens je behandelingen, in je relatie, bij het opvoeden van je kinderen, in de supermarkt. Overal kan dit van pas komen. Je doet het vaak al automatisch en op deze dagen gaan we ons hier meer bewust van worden en dit meer ontwikkelen. Hoe lees je iemand zijn aura? En hoe komt het dat de ene persoon fijner aanvoelt dan de andere? En wat voor kleur heeft iemand zijn aura? Ook kleuren zijn hierin belangrijk en zullen aan bod komen. Elke kleur heeft namelijk een andere trilling en dus een andere energie.

Kosten: 94 euro

Stilte dag

Zaterdag 29 mei 2022 van 10.00 tot 16.00 uur

We hebben vaak een hectisch leven en de dag is voorbij voordat we het door hebben. De rustmomenten zijn er te weinig en ons hoofd blijft in gedachten maar doorgaan. De Stilte in gaan is een manier om even tot rust te komen. In de Stilte komen er inzichten. Deze dag gaan we dus in Stilte doorbrengen. Aan het begin en het einde van de dag zullen we even praten en daartussen is het stil. Ook eten en drinken we in de Stilte. Ervaar wat de stilte met je doet op deze dag en neem dat mee in je dagelijkse leven.

Kosten 94 euro