Workshops

Alle workshops worden, tenzij anders vermeld, gegeven in het Dienstencentrum "Samenmeer" Landsmeer.
De tijden zijn van 10:00 - 16:00 uur
Er is koffie en thee aanwezig. Graag zelf je lunch meenemen
Kosten € 92,- per dag.

Ontmoet je gidsen dag

17 januari

Vraag je je wel eens af wie er bij je zijn? Wie je helpen tijdens je leven? Heb je tijdens je behandelingen het gevoel datje geholpen wordt? Of krijg je wel eens signalen en vraag je je af wat ze betekenen? Heb je het gevoel dat er “meer” is en wil je hier meer over weten? Of ben je nieuwsgierig naar deze mooie wereld.

Heb je ooit een ervaring gehad met de spirituele wereld waar je vragen over hebt? Op deze dag ga je je gidsen ontmoeten en kun je hen vragen stellen. Ook wordt er uitgelegd hoe de spirituele wereld werkt en hoe je ze meer in je leven kunt betrekken.

Je bent niet alleen, ze zijn altijd en overal bij je in liefde.

Kosten: € 92,-

Inschrijven

Nieuwe Tijd Mediumschap, Healing en Persoonlijke ontwikkeling

De dagen zijn voor iedereen toegankelijk (ook losse dagen te volgen).

Dit is een 8 daagse training waarin je de beginselen van het mediumschap en healing gaat leren. De dagen hebben ieder een thema waar je je ook apart voor kunt inschrijven.  Je zult ervaren wat de helende werking is van dit mooie vak en hoe liefdevol de spirituele wereld is.

Met nieuwe tijd bedoel ik hoe het vak mediumschap zich heeft ontwikkeld van iemand waar je naar toe gaat om raad en advies te krijgen, naar iemand die je leert om de antwoorden in je Zelf te vinden. Dat laatste betekent mediumschap voor mij in de tijd waar we nu in leven. Je hebt dan naast je gidsen team ook vertrouwen in jezelf en je leert je eigen gids zijn. Om dit te bereiken heb je onder andere tijd, geduld, liefde en oefening nodig. Graag ondersteun ik je hiermee.

Deze training is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in de spirituele wereld. Je jezelf of een ander wilt helpen met zijn of haar ontwikkeling. Dit met als doel om heling te brengen en te ontvangen. Heling, mediumschap en persoonlijke ontwikkeling gaan op deze dagen samen. Wanneer je je voor 8 dagen inschrijft betaal je 700 euro.

Inschrijven

Aura lezen

14 en 28 februari

Op deze dagen ga je leren om te voelen wat de ander nodig heeft, je leert de ziel en energie lezen, dit noemen we ook wel aura lezen. Wat je ook doet in je leven, dit kun je altijd gebruiken. Op je werk, tijdens je behandelingen, in je relatie, bij het opvoeden van je kinderen, in de supermarkt. Overal kan dit van pas komen. Je doet het vaak al automatisch en op deze dagen gaan we ons hier meer bewust van worden en dit meer ontwikkelen. Hoe lees je iemand zijn aura? En hoe komt het dat de ene persoon fijner aanvoelt dan de andere? En wat voor kleur heeft iemand zijn aura?

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Healing Mediumschap

14 maart en 28 maart

Op deze dagen leer je hoe je een healing kunt geven.

Met de liefdevolle medewerking van de spirituele wereld leer je om je over te geven en om hen het werk te laten doen waarbij jij hun kanaal bent. Je leert je op deze dagen open te stellen zodat de spirituele wereld via jou healing kan geven. Healing en Mediumschap gaan samen. Een healing kan een aanvulling zijn op een mediamiek consult en kan ook een aanvulling zijn op andere soorten van behandelingen zoals voetreflex therapie of acupunctuur.

Je leert ook hoe je een behandeling/healing op afstand kunt geven. En je leert een healing te geven zonder aanraking.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Ontmoet je gidsen dag

11 april

Op deze dag gaan we onze gidsen en helpers uitnodigen.

Heb je wel eens het gevoel dat je geholpen wordt of dat er iemand bij je is? Ben je benieuwd wie je helpen tijdens je werk? Geloof je dat er meer is tussen hemel en aarde? De spirituele wereld en onze gidsen zijn altijd in liefde heel dicht bij ons. Tijdens deze dag ga je hiermee kennismaken en er op leren vertrouwen dat je gids er altijd voor je is. Ook leer je hoe je je gidsen het beste kunt waarnemen.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Nieuwe tijd Mediumschap en Persoonlijke ontwikkeling

25 april en 9 mei

Tijdens deze dagen ga je de beginselen van het mediumschap leren. Naar mijn mening gaat dat gepaard met persoonlijke ontwikkeling. Vooral in deze nieuwe tijd is het belangrijk dat een medium zich kan invoelen waar de behoefte van de client ligt. Hoe kan er heling plaatsvinden. We nodigen de spirituele wereld uit om ons hierbij te helpen. Je leert om je energie niveau te verhogen zodat je de spirituele wereld makkelijker kunt voelen. Ook leer je hoe je contact kunt maken met overleden dierbaren. Deze dagen zijn ook gericht op je persoonlijke ontwikkeling zodat je vanuit meer balans en vertrouwen hier mee om kunt gaan. Want wanneer je van jezelf weet wie je bent en waar je vandaan komt dan kun je ook anderen hier in helpen.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Hoe heb je jezelf lief, hoe hou je van jezelf.

16 mei

Doe jij ook liever iets voor een ander dan voor je Zelf? En wie ben je eigenlijk Zelf? Dat zijn vragen die op deze dag aan de orde komen. Het is heel belangrijk dat we beseffen dat we er veel meer en veel echter voor de ander kunnen zijn wanneer we ook onszelf liefhebben en dat dit helemaal niet egoistisch is.

Na deze dag heb je tools om te weten hoe je bij je ware Zelf komt en wie je werkelijk bent. Ook heb je geoefend in het van jezelf houden en weet je hoe je dat dagelijks bij je leven kunt betrekken zodat dit uiteindelijk een manier van leven wordt. Hierdoor zul je minder gedachtes in je leven krijgen en meer Rust.

Kosten 92 euro per dag

Inschrijven