Workshops

Alle workshops worden, tenzij anders vermeld, gegeven in het Dienstencentrum "Samenmeer" Landsmeer.
De tijden zijn van 10:00 - 16:00 uur
Er is koffie en thee aanwezig. Graag zelf je lunch meenemen
Kosten € 92,- per dag.

Ontmoet je gidsen dag

Zaterdag 18 september 2021

Vraag je je wel eens af wie er bij je zijn? Wie je helpen tijdens je leven? Heb je tijdens je behandelingen het gevoel dat je geholpen wordt? Of krijg je wel eens signalen en vraag je je af wat ze betekenen? Heb je het gevoel dat er “meer” is en wil je hier meer over weten? Of ben je nieuwsgierig naar deze mooie wereld.

Heb je ooit een ervaring gehad met de spirituele wereld waar je vragen over hebt? Je kunt ze op deze dag stellen. Ook wordt er uitgelegd hoe de spirituele wereld werkt en hoe je ze meer in je leven kunt betrekken. De Spirtuele wereld bestaat uit Liefde en dit ervaar je op die dag. Ook leer je hoe je je Gidsen het beste kunt waarnemen. Dit doen we allemaal namelijk op een anderen manier. Je ontdekt op deze dag hoe jouw manier is.

Kosten: € 92,-

Inschrijven

Nieuwe Tijd Mediumschap, Healing en Persoonlijke ontwikkeling

De dagen zijn voor iedereen toegankelijk (ook losse dagen te volgen).

Dit is een 8 daagse training waarin je de beginselen van het mediumschap en healing gaat leren. De dagen hebben ieder een thema waar je je ook apart voor kunt inschrijven ( zie voor data hieronder)Je zult ervaren wat de helende werking is van dit mooie vak en hoe liefdevol de spirituele wereld is.

Met nieuwe tijd bedoel ik hoe het vak mediumschap zich heeft ontwikkeld van iemand waar je naar toe gaat om raad en advies te krijgen, naar iemand die je leert om de antwoorden in je Zelf te vinden. Dat laatste betekent mediumschap voor mij in de tijd waar we nu in leven. Je hebt dan naast je gidsen team ook vertrouwen in jezelf en je leert je eigen gids zijn. Om dit te bereiken heb je onder andere tijd, geduld, liefde en oefening nodig. Graag ondersteun ik je hiermee.

Deze training is iets voor je wanneer je geïnteresseerd bent in de spirituele wereld. Je jezelf of een ander wilt helpen met zijn of haar ontwikkeling. Dit met als doel om heling te brengen en te ontvangen. Heling, mediumschap en persoonlijke ontwikkeling gaan op deze dagen samen.

Inschrijven

Hoe bewaar je je energie en hoe kun je het optimaal benutten

Zaterdag 28 aug zaterdag 4 september 2021

Op 28 augustus ga je leren om te voelen hoe energie werkt. Heb je wel eens het gevoel dat je moe wordt van mensen of van een situatie. En waarom is dat bij de ene persoon meer of minder dan bij de andere? Wat heb jezelf nodig aan energie en hoe komt het dat je zo veel energie onnodig verliest. Hoe groot of hoe klein is jouw energieveld en voelt dit fijn zo of wil je het liever anders. Hoe kun je eigenlijk voorkomen dat je te veel energie verliest. Vaak neem je energie van anderen op en gaat dit ten koste van je eigen energie.

Je krijgt tijdens deze dag inzicht in hoe je met je energie omgaat zodat je zo min mogelijk energie verliest. Hierdoor heb je meer energie over om andere dingen te doen en ben je minder moe.

De tweede dag, de aura dag, leer je de ziel en energie lezen van anderen lezen, dit noemen we ook wel aura lezen. Wanneer je weet hoe dit werkt kun je dit altijd gebruiken. Op je werk, tijdens je behandelingen, in je relatie, bij het opvoeden van je kinderen, in de supermarkt. Overal kan dit van pas komen. Je doet het vaak al automatisch en op deze dagen gaan we ons hier meer bewust van worden en dit meer ontwikkelen. Hoe lees je iemand zijn aura? En hoe komt het dat de ene persoon fijner aanvoelt dan de andere? En wat voor kleur heeft iemand zijn aura? Ook kleuren zijn hierin belangrijk en zullen aan bod komen. Elke kleur heeft namelijk een andere trilling en dus een andere energie.

Je kunt je voor beide dagen inschrijven of voor 1 dag.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Healingdagen

Zondag 29 augustus en zondag 5 september 2021

Op deze dagen leer je hoe je een healing kunt geven. Dit doe je vaak al dagelijks zonder dat je er erg in hebt. Wanneer je bijvoorbeeld bij de supermarkt in de rij staat en je glimlacht naar de persoon achter de kassa is dat al healing. Een glimlach is de meest simpele manier van Healing geven. Ook kun je met aandacht even bij iemand zijn of wanneer je naast iemand zit kun je je aura om deze persoon heen doen en Liefde geven. Dit zijn allemaal voorbeelden van healing. De eerste dag gaan we ons richten op hoe je healing kunt geven aan je zelf of aan een ander. De tweede dag leer je om met hulp van de spirituele wereld healing te geven.

Wanneer de liefdevolle medewerking van de spirituele wereld erbij komt vraag je hen om je te helpen hierbij. Je leert je om je over te geven en om hen het werk te laten doen waarbij jij hun kanaal bent. Je leert je op deze dagen open te stellen zodat de spirituele wereld via jou healing kan geven. Healing en Mediumschap gaan vaak samen. Een healing kan een aanvulling zijn op een mediamiek consult en kan ook een aanvulling zijn op andere soorten van behandelingen zoals voetreflex therapie of acupunctuur of coaching.

Andere manieren die aan bod komen zijn healing op afstand (dan is de client niet aanwezig) en healing zonder aanraking (dan is de client wel aanwezig)

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Ontmoet je gidsen dag

Zaterdag 18 september 2021

Op deze dag gaan we onze gidsen en helpers uitnodigen.

Heb je wel eens het gevoel dat je geholpen wordt of dat er iemand bij je is? Ben je benieuwd wie je helpen tijdens je werk? Geloof je dat er meer is tussen hemel en aarde? De spirituele wereld en onze gidsen zijn altijd in liefde heel dicht bij ons. Tijdens deze dag ga je hiermee kennismaken en er op leren vertrouwen dat je gids er altijd voor je is. Ook leer je hoe je je gidsen het beste kunt waarnemen.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Nieuwe tijd Mediumschap en Persoonlijke ontwikkeling

9 en 10 oktober 2021

Tijdens deze dagen ga je de beginselen van het mediumschap leren.  Vooral in deze nieuwe tijd is het belangrijk dat een medium zich kan invoelen waar de behoefte van de client ligt. Hoe kan er heling plaatsvinden. Wat heeft de persoon nodig. We nodigen de spirituele wereld uit om ons hierbij te helpen. Je leert om je energie niveau te verhogen zodat je de spirituele wereld makkelijker kunt voelen. Ook leer je hoe je contact kunt maken met overleden dierbaren. Deze dagen zijn ook gericht op je persoonlijke ontwikkeling zodat je vanuit meer balans en vertrouwen hier mee om kunt gaan. Want wanneer je van jezelf weet wie je bent en waar je vandaan komt dan kun je ook anderen hier in helpen.

Kosten: 92 euro per dag

Inschrijven

Stilte dag

Zaterdag 23 oktober 2021

We hebben vaak een hectisch leven en de dag is voorbij voordat we het door hebben. De rustmomenten zijn er te weinig en ons hoofd blijft in gedachten maar doorgaan. De Stilte in gaan is een manier om even tot rust te komen. In de Stilte komen er inzichten. Deze dag gaan we dus in Stilte doorbrengen. Aan het begin en het einde van de dag zullen we even praten en daartussen is het stil. Ook eten en drinken we in de Stilte. Ervaar wat de stilte met je doet op deze dag en neem dat mee in je dagelijkse leven.

Kosten 92 euro per dag

Inschrijven