Referenties

Ik ben sinds een aantal jaren cliënt van Sandra.
Vanaf het begin elke keer een bijzondere ervaring. Behalve dat zij als mens een warme, zeer empathische en vriendelijke vrouw is heeft ze een enorm uitgebreide kennis die ze behalve up to date ook altijd verder uitbreid.

Een consult bij Sandra is nooit hetzelfde; ze gebruikt elke keer een combinatie van kennis en vaardigheden, geheel afhankelijk van de behoeften cq klachten van dat moment. Hier vraagt ze altijd naar; handelt daarnaar, maar gebruikt ondertussen hiervoor ook haar geweldige intuïtie en vaardigheden om de behandeling zo werkzaam mogelijk te maken. Ze trekt alles uit de kast en er wordt voor alle zintuigen gezorgd; heerlijke muziek, klankschalen, geuren, massage, aanrakingen, acupunctuur en na de behandeling ook extra advies op psychologisch, homeopathisch of op het gebied van Chinese Geneeskunde; de sky is de limit. Ik kom er altijd als herboren vandaan; ook omdat ik haar volledig vertrouw. Ik ben heel blij met Sandra!

Warme groet Betty Sta van Uiter


Sandra’s website
Omdat ik steeds meer hinder kreeg van klachten in de overgang ben ik naar Sandra gegaan. Ik was geen leuke echtgenote en moeder meer, ik had een kort lontje gekregen, voelde me sneller onzeker en ik zat mijzelf in de weg. Ik heb veel baat gehad bij haar behandelingen. De stemmingswisselingen werden minder heftig, en ik kon weer beter slapen en het nachtzweten nam af. Dit heeft mij de overgang doorgeholpen! Daarna ben ik blijven komen. De behandelingen hebben mij ook door een andere stressvolle periode geholpen. Daarbij is het fijn Sandra ook de juiste vragen weet te stellen en gerichte adviezen kan geven.

Sandra heeft zich gespecialiseerd in vrouwenklachten. Mijn dochters hadden in hun puberteit veel baat haar behandelingen waardoor hun menstruatieklachten verminderden. Ze gaan graag naar Sandra toe omdat ze hen meteen op hun gemak stelt en ook een soort vertrouwenspersoon is geworden.

Tenslotte is door 1 bepaalde acupunctuur-behandeling de artrose-achtige klacht in mijn hand/duim opgelost. Volgens haar kon dit versterkt zijn door een tandartsbehandeling. Ik was niet bekend met acupunctuur voordat ik bij Sandra kwam. Het blijkt totaal niet eng te zijn en het belangrijkste: het werkt!.